donderdag 10 september 2015

Stoere Sofie deel 2 - Tough Sofie part 2


Sofie demonstreert het handvat dat nu aan haar been zit.  Sofie vindt het ook leuk dat ze hier roze ontsmetting hebben en geen gele zoals in Belgie.  Het beentje zelf heeft ook al zo hard rondgezwierd dat ze zichzelf bijna in haar ogen stak met haar pinnen :-).
----------------
Sofie demonstrates the handle that is now attached to her leg.  The leg itself also already can move a lot, so much that she almost stuck the pins in her eye ;-).

8 opmerkingen:

  1. Sofie, volgens ons ben jij het stoerste meisje van de hele wereld!!! Die pinnen zien er wel een beetje akelig uit, maar dat stoort jou blijkbaar niet. We zijn heel blij om te lezen dat de operatie goed gegaan is. Volhouden meid, we duimen voor jou!!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai Sofie, super flink en heel erg stoer! Ik vind de pinnen wel mooi, ze lijken een beetje op antennes...om alle signalen op te vangen van iedereen die voor je duimt!

    groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sofie is een superheld ��

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dag sofie, het ziet er inderdaad allemaal erg indrukwekkend en stoer uit, en zeker hoe je met dat beent rondzwiert kort na de operatie .... amazing! Wij duimen hier voor de juiste 'krak' op het juiste moment, dat dat niet te lang zal duren en dat de pijn bij het aanschroeven te verdragen zal zijn!!!! In plaats van de 'good luck" is hier de "break a leg" dus echt op zijn plaats ;-) hele dikke pakkerds aan allemaal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Stoer zo'n beenhandvat. En roos is inderdaad wel mooier dan geel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sofie, je bent een heel dapper meisje! Lekker stoer die pinnen in je roze prinsessenbeentje! Wij duimen mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh flinke stoere Sofie, wat verbaas je ons toch elke keer weer met je opgewekte snoet! We denken aan jullie de komende dagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supersofie, steek je echt geen oog uit, hé. Supergrappig!! Sige

    BeantwoordenVerwijderen