dinsdag 1 september 2015

De eerste schooldag - first day of school

Ook de ziekenhuisschool is vandaag terug begonnen en zorgde er voor dat Sofie op deze post-chemo morgen toch snel aangekleed en tanden poetsenspoelen gedaan had.  Met veel enthousiasme is ze naar het klasje geweest.  En er kwam vandaag ook al een filmpje van haar klas in de Regenboog zodat ze daar ook een beetje deel uitmaakte van de start!  Dankjewel allerbeste school!

Voor de rest gaat het nog wel ok.  Eten doet ze,  maar enkel als het exact is wat ze voor ogen heeft.  Geweldig dan dat er papa's zijn Van andere superhelden op de gang die hun bruine suiker willen delen voor op de pannenkoeken!!!
---------------------------
Also the hospital school started again today and made Sofie get dressed, brushed and flushed very quickly. She went to the classroom with lots of enthousiasm.  and als her own school already sent a movie from what went on in her class, so she feels part of the start there as well.  What a great school we have!

The rest of the day she was ok, she eats, but only when it is exactly what she has in mind.  Great that there are dads of other superheroes that share their brown sugar for pancakes!  

4 opmerkingen:

  1. Hanne van de klas en familie1 september 2015 om 19:38

    Ze leken inderdaad al echte pro's in de eerste schooldag in de 'driede' klas. Dat wordt mij discussie Punt dit schooljaar. Het derde ... dat is fout volgens hanne. En sofie wat zijn de indrukken van de klas ? Er staat een groot speelhuis in. Succes meid !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ze vandaag toch ook (bijna) net zoals andere kinderen kon genieten van de eerste schooldag. En dàt ze eet, bljift toch het belangrijkste om te onthouden! Elk beetje energie telt voor team Sofie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerste schooldag ook voor ons sofie ..... geniet ervan lieve meid !
    wat ons opvalt ...... wat een LIEVE LACH heeft ons Sofie .... ! Dat getuigt van moed en vertrouwen !!! Bravo Sofie ..... we genieten van je stralende momenten !
    PS Onzen Tim is helemaal onzen Tom op de foto!
    liefs Annemie en Luk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zit Sofie nu bij juf Margrit dan? Een toppie-juf, daar heeft ons Johanna vorig jaar 1e kleuterklas bij gezeten. Hetbzal wel allemaal goed georganiseerd worden dat ze er toch bij is, bij wat er in de klas gebeurt!
    Lieve Tom en Linda, de collega-ouders van de ouderraad denken ook aan jullie. We wensen jullie zeer veel succes de komende spannende weken.

    Zeer veel liefs,
    Annemarie en Stefaan en de kids

    BeantwoordenVerwijderen