maandag 14 september 2015

8.5mm: De spanning neemt toe - Tension is rising.


We genieten nog wel van de juf aan huis. We zijn opgelucht als blijkt dat haar poortje (= de poortkatheder) die ze vorige week in Leiden niet konden aanprikken in Leuven nog prima werkt (= 't is de schuld van de Hollanders).

De rekpijnen nemen slag over slag toe en ebben trager weg. Naarmate de dag vordert zijn we angstiger voor elke volgende kwartslag met behoorlijk wat psychologische oorlogsvoering, woede en tranen tot gevolg. Uitputtend voor ons allemaal. De avonden zijn moordend, probeer ons dan aub niet te contacteren.

--------------------------------------------------------------------------------------------

We still enjoy school at home. We're relieved that her katheder, who didn't work last week in Leiden, still works fine in Leuven.

The stretch pain increases turn by turn and eases slower. As the day passes by we're more and more frightened for the next quarter turn with a lot of pyschological warfare, fury and tears as a consequence. Exhausting for all of us.

7 opmerkingen:

  1. Oma en Opa leven met jullie mee en we hopen dat er snel een einde aan komt,heeeeel veeel kusjes en knuffels voor Sofieke en veeeel sterkte voor de ouders,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. we leven heel erg met jullie mee,veel kusjes en knuffels voor ons lief en dapper sofieke en ook voor jullie,hopelijk komt er snel een einde aan deze pijnlijke periode

    BeantwoordenVerwijderen
  3. arme fantastische moedige schatten dat jullie allemaal zijn! Geen idee of er iets is dat we kunnen doen maar als jullie wel een idee hebben: shout!!!! Wat een gevaarte om heel die installatie zo te zien op de foto's, en Sofie als een volleerde verpleegster de pinnen poetsen...amai, indrukwekkend. Veel moed verder meisje, we duimen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel moed om dit te blijven volhouden. We kunnen jullie hier niet bij helpen, maar we zijn in gedachten elke dag bij jullie. We duimen dat hét moment niet al te lang op zich laat wachten, maar ook dat de pijn voor Sofie nog iet of wat draaglijk blijft, en vooral dat het dan zoals gepland loopt. Veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wij hopen ook dat Sofie zo snel mogelijk van het draaien en de pijn verlost is en dat de volgende stap zo snel mogelijk achter de rug is. Als Sofie vanavond wil skypen voor afleiding dan geef maar een seintje op mijn gsm.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dear Sofie, u are a brave,sweet and beautiful girl. u know what,u are inspiration to me. everyday i read your blog it gives me energy strength and perspective. this is a passing cloud for u.
    you will be alright.keep up. love xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel veel moed voor jullie! We hopen dat dit heel snel achter de rug is!
    Veel groetjes aan sterke Sofie.

    Bram en Lotte

    BeantwoordenVerwijderen