donderdag 11 juni 2015

post-chemo dag - post-chemo day


Deze morgen om 5u30 wakker geworden om over te geven. Nog wat verder geslapen.  Gradueel tijdens de dag wel stillekes aan het opklaren.  Zoals je ziet op het fotootje, genoot ze wel van de juffrouw van het klasje die aan haar bed een beetje kwam werken en bij de clowns heeft ze heel hard gelachen!  In de namiddag is ze zelfs al flink naar de turnzaal geweest voor wat kine!

Medische update: de scan liet zien dat de tumor niet gekrompen, maar ook niet gegroeid is, wat blijkbaar redelijk normaal is in dit stadium.  Vooral de chemo die nu bezig is zou het wat moeten doen krimpen.  Dat zullen we dan hopelijk zien op de volgende scan.
------------------------
This morning, she woke up at 5.30 to throw up.  Slept a bit more.  Gradually during the day she is starting to be alive step by step.  As the picture shows, she is enjoying the teacher working with her in her bed and when the clowns came, she was laughing really hard!  In the afternoon; she even went to the gym room!

Medical update:  The scan of yesterday shows the tumor has not shrunk yet, but also has not grown, which seems to be normal at this stage.  The chemo that is now working should reduce the tumor, hopefully we will see that in the next scan.



3 opmerkingen:

  1. Goed dat deze chemo toch nog wat energie over laat om te lachen, te spelen en te turnen. Kom op chemo-kasper, zorg maar dat die tumor volgende keer een stukje kleiner is !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sofie, jij blijft het geweldig doen! Dikke knuffel van ons allemaal en we duimen dat de tumor met deze ronde al een heel stuk kleiner is!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi om te zien hoe Sofie ondanks alles toch nog kan genieten van gewoon kind zijn, en plezier heeft met de clowns en van het lesje met de juf.
    Wij duimen mee dat de chemo-Kaspertjes in deze ronde de tumor wel een stuk kleiner krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen