maandag 18 januari 2016

De laatste - The Last One

Dit is hem dan, de laatste zak chemo (binnenin de oranje zak).
This is the last chemo (in the orange bag)

Een bevreemdende dag vandaag.  De laatste chemo, de laatste overnachtigingen in het ziekenhuis, de laatste bezoekjes aan de ziekenhuis school. De chemo zit er ondertussen in maar zoals gewoonlijk nog een paar dagjes spoelen en opvolgen. Mama had lekkere cake gebakken om de verpleegsters, juffen en dokters te trakteren. Het was leuk om met Sofie de gang af te cruisen en stukjes cake rond te strooien. De haat-liefde verhouding met de kinĂ© was vandaag aan de liefde toe en dus tiptop. Het onverwachte bezoekje van Elise was eveneens een leuke verassing.

De veiling loopt nog steeds, later deze week volgt een stand van zaken. 

------------------------
A strange day. The last chemo, the last nights in the hospital, the last visits to the hospital school...
The chemo is finished already but as usual we still have to stay a couple more days for follow up.  Mum baked a nice cakte to treat teh nurses, doctors and teachers. It was real fun to cruise the hallway with Sofie and distrubute cake. The love-hate relation with the fysiotherapy was into love today and the unexpected visit from Elise was very pleasant surprise.

The auction is still running, later this week we'll give a status update.

2 opmerkingen:

  1. En na einde chemo uitkijken naar het terug naar school gaan en de vriendjes weer elke dag zien !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, dikke bravo aan team Sofie!!! Als is het hiermee niet allemaal achter de rug, deze mijlpaal hebben jullie toch al gehaald. En nu vooruit kijken maar, naar alle jullie hebben moeten missen de voorbije maanden en naar de verdere revalidatie. Blijf ervoor gaan!
    Dikke knuffel van Seppe, Jasper, Katrien en Steven

    BeantwoordenVerwijderen